van Alphen Makelaardij
van Alphen Makelaardij

Over van Alphen

Duidelijke taal

Terwijl andere makelaars eindeloos over elkaar heen buitelen over de courtage, roepen hoe klantgericht en uniek ze zijn, doet Van Alphen Makelaardij gewoon wat u van een makelaar verwacht: uw woning verkopen. Niet tegen de laagste prijs, dan kunt u het beter zelf doen. Wij gaan voor het maximale resultaat. Daarvoor lopen we graag héél hard en knokken wij voor iedere klant en pand. Dit kunnen we ook omdat al die andere geslaagde verkopen ons in een prima conditie hebben gebracht.

Beloning naar prestatie

Wij worden beter beloond wanneer we er een hogere koopsom uit onderhandelen. Een hogere koopsom = een betere beloning en levert een interessant voordeel voor beide partijen op. Met deze beloningsmethode onderscheiden wij ons van de gemiddelde makelaar. Hoe dit precies werkt leggen wij u graag uit. Mouwen opstropen:
Wij houden niet van half werk, dus past onze doordachte dienstverlening naadloos op de eisen en wensen die ú heeft. Wij innoveren, motiveren en werken gewoon hard. Ook al sluit ons kantoor om 17.00 de deuren, wij zijn gewoon bereikbaar en iedere avond aan het werk, ook op zaterdag.

No nonsens

In onze aanpak is geen ruimte voor nutteloze formaliteiten of ingewikkeld gedoe, dus leggen we uit wat we doen en doen we wat we uitleggen. In gewone mensentaal loodsen we u door het hele traject van verkoop heen. Met altijd een verse kop koffie en een luisterend oor. Snelle responstijd, altijd bereikbaar (alleen in de nacht niet), gemoedelijk en toch doortastend, dat is onze aanpak.

Ontzorgen

U bent zelf al druk genoeg, dus alles wat bij de verkoop van uw huis komt kijken, nemen wij netjes van u over. Vanaf een eerste gesprek en waardebepaling tot en met de laatste pennenstreek bij de notaris. Een aanpak die we weten te combineren met een heldere communicatie.

Een deskundige makelaar verdient zichzelf terug

Het verkopen van een woning is soms een ingewikkeld proces. De expertise en vakkundige kennis en ervaring van een makelaar kan dan goed van pas komen. Bij bijvoorbeeld de onderhandelingen maar ook bij het zoeken naar een woning. De makelaar kan je veel vertellen over de huidige woningmarkt op Goeree Overflakkee en omgeving, veel voorkomende gebreken in verschillende wijken, recente ontwikkelingen en opkomende buurten.

Wij zijn ware marktkenners en 24 uur per dag met de ontwikkelingen op de woningmarkt bezig. Wij weten exact waar u de beste koper kunt vinden. Bovendien zijn we getrainde onderhandelaars, al bij een 1% hogere koopsom is de investering Van Alphen Makelaardij terugverdiend.

Waarom kiezen voor van alphen makelaardij?

Wij voelen onze klanten haarfijn aan en we streven te allen tijde naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat wij al meer dan 10 jaar een vaste rol spelen op de woningmarkt. 

We staan voor u klaar

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar met aandacht en een kopje koffie, onze deur staat altijd open voor iedereen.

Van Alphen Makelaardij is jouw makelaar op Goeree- Overflakkee.