Kastanjelaan 7, Dirksland

Kastanjelaan 7

verkocht onder voorbehoud
Dirksland

Kenmerken

  • Status verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar 2015
  • Woonoppervlakte 155 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 181 m²
  • Inhoud 538 m³
  • Aanvaarding in overleg

Locatie

Kastanjelaan 7, Dirksland

Omschrijving

Herenwoning van 2016 met een prachtige schuur op een ruim perceel van 181m2 gelegen in een van de meest gewilde woonwijken van Goeree Overflakkee " De Nieuwe Gooye"

Deze woning staat de Kastanjelaan 7 te Dirksland. Wij spreken hier over een herenwoning daar wij met deze ruime afmetingen niet meer over een "gewone" tussenwoning kunnen spreken. De woning is 12 meter lang, dus niet alleen op de begane grond als de meeste woningen met uitbouw maar ook op de verdiepingen!

Pluspunten van uw woning zijn:

- Zeer gewilde buurt en straat
- relatief nieuw huis waarbij alles prima is geïsoleerd
- statig uiterlijk van de woning door de klokgevel en vele accenten
- moderne en actuele vloer 2016
- vloerverwarming op de begane grond en verdieping
- moderne en luxe keuken 2016
- kopgevel zorgt voor extra ruimte op de verdieping, hier zijn met gemak nog twee kamers mogelijk
- badkamer met inloopdouche en tweede toilet
- drie hele ruime slaapkamers
- keurig aangelegde tuin
- prachtige schuur/garage met verdieping

Oplevering vanaf 01-2021 mogelijk☎️ 0187 476555
info@vanalphenmakelaardij.nl

Wikipedia:
Een herenhuis is een grote, statige en luxe woning die uit minimaal twee volledige woonlagen en een zolder bestaat. De huizen kunnen vrijstaand zijn, maar ook naast een aantal andere woningen zijn gebouwd. Herenhuizen worden gezien als deftige, grote en royale woningen en zijn kenbaar aan de hoge gootlijn en de hoge plafonds. In Amsterdam aan de grachten zijn veel herenhuizen te vinden. Voor deze panden geldt dat zij ook wel als patriciërshuis te boek staan.

Omschrijving
Entreehal met meterkast en toilet. Tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, open landelijke keuken in L opstelling voorzien van allerhande inbouw apparatuur. Prachtige vloer waaronder vloerverwarming. Het geheel is strak en geheel in stijl afgewerkt.

Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers van formaat, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Ook hier is de gehele bovenverdieping in een zelfde stijl, voorzien van prachtige vloeren waaronder vloerverwarming en strak afgewerkte wanden.

Tweede verdieping
Grote open zolder via vaste trap te bereiken, voorzien van wasmachine aansluiting en CV opstelling. Hier zijn nog meerdere slaapkamers te realiseren. Het geheel is ook weer keurig afgewerkt in de zelfde stijl.

Tuin
Keurig onderhoudsarme tuin voorzien van kwaliteits schuttingen met betonnen palen, mooie bestrating en een prachtige schuur geheel in stijl met de woning met openslaande deuren en verdieping van 4 x 5 m.
Lees meer