Het Gudseke 16, Stad aan 't Haringvliet

Het Gudseke 16

verkocht
Stad aan 't Haringvliet

Kenmerken

  • Status verkocht
  • Bouwjaar 2019
  • Woonoppervlakte 125 m²
  • Kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Perceeloppervlakte 144 m²
  • Inhoud 350 m³
  • Aanvaarding in overleg

Locatie

Het Gudseke 16, Stad aan 't Haringvliet

Omschrijving

Bent u op zoek naar het gemak van een nieuwbouwwoning zonder te wachten?

Deze woning aan "het Gudseke" is vers van de pers en februari 2019 opgeleverd aan de verkopers. Het huis is optimaal geïsoleerd, er zijn zonnecollectoren op het dak en de badkamer is al voorzien van een tweede toilet, wastafel en inloopdouche. Er is vaste trap naar de 2e verdieping. Vloerverwarming is de hoofdverwarming op de begane grond, dit is wel zo makkelijk met de indeling van de woning. Openslaande deuren verbinden de woonkamer met de tuin. Naast alle aanwezige luxe is er nog ruimte voor uw eigen inbreng daar de woning nog niet is voorzien van keuken.

We nodigen u van harte uit om deze prachtige woonwijk te komen bekijken, bewoners krijgen de mogelijkheid om mee te doen met een deelauto project en er komt een huis van de toekomst in de woonwijk. De woning liggen aan de rand van het dorp tegen een bos aan en op loopafstand van scholen en het prachtige Haringvliet.

Omschrijving
Entree met toilet, trapopgang en meterkast, nog vrij in te delen keukenruimte en een woonkamer met bergkast. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Openslaande deuren naar uw tuin.

Eerste verdieping
Overloop, slaapkamer I, II en III, badkamer voorzien van een inloopdouche, wasmeubel en tweede toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de open zolderverdieping waar nog zeker een of zelfs twee slaapkamer gecreëerd kunnen worden. CV-opstelling, PV omvormer, was/droogaansluitingen en mechanische ventilatie.

Tuin
Heerlijke diepe tuin voorzien van berging

Bijzonderheden
Deze woning wordt geheel energiezuinig gebouwd en dat gaat u merken aan uw energierekening, dit huis is klaar voor de toekomst.
Lees meer